Allow me to visit you ^_^

Pages

Tuesday, November 15, 2011

PANDUAN LENGKAP KEHAMILAN: DIARI HAMIL


Salam syg sume...

Lepas kompem dpt tahu i pregnant excited sgt nak beli buku ni..
Labmate i Fiza yg suggest dekat i buku ni..
die dh selamat deliver on 22nd oct lepas..baby boy..sgt comel!
Then last sunday hubby belikan diari ni..epy sgt :)


This book is fully recommended to all mom to be..
Semua info about b4 pregnancy, during pregnancy untill deliver sume lengkap..
plus tips ptg spjg pregnancy start from 1st-3rd trimester..
Even tips & petua utk pregnant pn ada :)
i tak risau dah walaupun i 1st time pregnant..
sume kemuskilan i just refer diari hamil instead of tanya mak or kakak..
sb diorg pun sumtimes xdpt nk explain details dkt i..hehe


Isi kandungan Diari Hamil


click pic utk tumbesaran maximum.. :)

ada doa2 & tips semasa pregnant

i dh masuk 5th week...

today 1st day i rasa apa itu morning sickness..
sgt xsuka.. :(



untuk review more pasal Diari Hamil bole click HERE 
review by Aty Fared
ahli baru Mom To Be Club..
Welcome to the club dear :)

papai ^_^


8 comments:

  1. dah beli jugak ker????
    hr tuh tgok aty yg beli...pastu kamu..pasni sy pulak la..huhu..

    kwen pun belum..hehehe

    ReplyDelete
  2. cik enul: xpe..t dh kwen bli ye..

    ekin: cpt2 ekin..best taw baca diari hamil ni..rm26 but after diskaun tggl 23je..

    ReplyDelete
  3. nak beli jgk, x berkesempatan lg, xde yg jual online ke? huhu

    ReplyDelete
  4. Liyana: x sure la dear..ala..klu kuar sopin dkt tesco cari je dkt kdai jual alat2 solat or buku2 agama..sure ada :)

    ReplyDelete
  5. alahai comelnye emah....setiap 1 anak simpan diari masing2 kan..bile diorang dah paham,mesti diorang pon rase bahagia sangat bile bace...

    ReplyDelete
  6. teacher anis: cube imagine t anak dh besar dh pandai baca then hadiahkan buku ni dkt dia..sweet kn?tpi tataw la bku ni mampu btahan ke x..hehe

    ReplyDelete
  7. imah...nad ni. lab sebelah...kawan fiza..heehee..somelnya blog.....tak sangke google2 trkluar emah..heeeee :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...