Allow me to visit you ^_^

Pages

Thursday, April 28, 2011

Movie review: Red Riding Hood

Salam ols,


Last nite pergi nonton cite ini..for me sgt besh!!....if korang suka tengok cite Twilight sure korang pun akan minat nak tgk cite ni....sebab dalam cite ni pun ada werewolf nsem..ngee =D
Jalan cite lebih kurang sama 'love triangle'.

Cite ni genre Horror and romance... But not so worry sebab xda hantu pun dalam cite ni...hehe....Dulu masa kecik2 suka baca buku cite ala2 fairytale... One of the story "Si Tudung Merah dan Serigala"....yang serigala menyamar jadi nenek dia 2....ingat x?ingat x?...haaa...ini la cite nya..

But cite ni lagi suspend..suma orang pun fail untuk predict sape 'the wolf' yg sebenar....ok x nak btaw....t x suspend....korang tgk sendiri la eh...

Pelakon dalam cite ni nsem2..i loike Henry..hehe..*gatai*

For those yg nak pergi tengok cite ni..njoy ur movie.. =)



psssst: even still in mood 'mild fever' i still p tengok wayang u....teman rumate celebrate dah abes xm....Alhamdullillah so far no rash popup from my skin.. =) Tq Allah...


xoxo!
emahsomel..

2 comments:

  1. p la tgk..best..smlm emah p tgk fast & furious 5..best jgk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...